Kapper Eemnes

Kapper Hairfantasy, goed bereikbaar vanuit Eemnes

 

Hairfantasy is een kapper in de omgeving van Eemnes waar zowel dames, heren en kinderen uitstekend terecht kunnen voor diverse behandelingen. Het is niet voor niets dat wij inmiddels een vaste klantenkring hebben opgebouwd in de gehele omgeving van het Gooi. Bij Hairfantasy nemen we namelijk altijd uitgebreid de tijd voor uw haar. Er wordt aandachtig naar uw wensen geluisterd zodat wij precies weten wat u wilt en u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Zowel kinderen, heren en dames kunnen bij de kapper in de omgeving van Eemnes terecht voor diverse behandelingen:

  • Wassen
  • Knippen
  • Föhnen
  • Kleuren
  • Permanenten
  • Watergolven
  • Opsteken/vlechten

Zelfs voor uw bruidskapsel kunt u bij Hairfantasy terecht. Wilt u op de grote dag geen zorgen hebben over uw kapsel? Dan ontzorgen wij u hierin geheel door uw kapsel tot in de puntjes te verzorgen. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Kapper EemnesReken op uitstekende service

Heeft u een afspraak bij de kapper in Eemnes en omstreken, dan kunt u dus rekenen op onze uitstekende service. Tevens kunnen wij u ook voorzien van advies op maat, waarbij we rekening houden met uw haarconditie en de eventuele klachten die u heeft betreffende uw haar. Wij maken in onze salon uitsluitend gebruik van diverse hoogwaardige producten van het merk Goldwell. Ons assortiment is zeer veelzijdig waardoor er voor iedere haartype wel een passend product is. U kunt deze producten tevens bij ons aanschaffen, zodat u uw haarverzorging ook thuis optimaal kunt voortzetten. Wilt u meer informatie over de kapper in Eemnes? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

   Kinderkapper     Contact  hairfantasy.nl