Kapsalon ’t Gooi

Kapsalon in ‘t Gooi voor al uw haarwensen

 

Van harte welkom bij Hairfantasy, waar zowel dames, heren en kinderen terecht kunnen voor diverse haarbehandelingen. Onze kapsalon in ‘t Gooi wordt bezocht door klanten uit de hele regio en is goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Bussum, Blaricum en Eemnes. Woont u in de omgeving en bent u op zoek naar een professionele kapper? Dan bent u bij ons dus aan het juiste adres. Van verven en knippen tot permanenten en watergolven; het is bij ons allemaal mogelijk. Daarnaast bieden wij ook aan om uw bruidskapsel te verzorgen. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden! Ook de heren kunnen bij ons terecht voor onder andere trimmen en scheren.

Kapsalon 't GooiWij nemen uitgebreid te tijd voor u

Een persoonlijke, klantgerichte benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om uitgebreid de tijd en de aandacht voor uw haar te hebben. Bij de behandelingen houden we dan ook rekening met uw haartype en de huidige conditie van uw haar, zodat we onze producten hier op aan kunnen passen. Wij gebruiken in onze kapsalon in ‘t Gooi uitsluitend producten van kappersmerk Goldwell. Dit merk blijft continu innoveren waardoor de producten altijd voldoen aan hoge eisen wat betreft actualiteit en technologie. Onze kappers kunnen u dan ook de juiste producten aanbevelen waardoor u ook thuis kunt profiteren van optimale haarverzorging.

Ons team van ervaren en vakbekwame kappers staat dagelijks voor u klaar in onze kapsalon in ‘t Gooi. Kom gerust eens binnenlopen of maak een afspraak door ons te bellen: 035-6945857. Houd ook onze website in de gaten, wij hebben regelmatig leuke acties!

   Kapsalon Blaricum     Contact  hairfantasy.nl