Kinderkapper Bussum

Gezellige kinderkapper in Bussum

 

Bent u op zoek naar een gezellige kinderkapper in de omgeving van Bussum? Wij heten u van harte welkom bij Hairfantasy, waar kinderen op een ongedwongen en plezierige manier geknipt kunnen worden. Onze ervaren kappers staan dagelijks klaar voor uw kinderen, maar natuurlijk ook voor uzelf! U kunt voor allerlei behandelingen bij ons terecht, waaronder verven, permanenten, watergolven en zelfs uw bruidskapsel! Ook de heren kunnen bij ons terecht voor diverse behandelingen. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden, wij staan u graag te woord.

Kinderkapper BussumUitsluitend hoogwaardige producten

De (kinder)kapper in Bussum en omstreken wordt bezocht door klanten uit de wijde omgeving van ‘t Gooi. Een goede service staat bij ons ook hoog in het vaandel en daarom hebben wij ondertussen een vaste klantenkring opgebouwd. Wij nemen uitgebreid de tijd voor iedere klant en kunnen u tevens persoonlijk advies geven. Hierbij letten we op uw haartype en de conditie van uw haar. Ook maken we uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten. Wilt u graag kennis maken met de service van Hairfantasy? Dit zijn onze openingstijden:

  • Maandag: 9.30 – 15.00u
  • Dinsdag: 9.00 – 17.30u
  • Woensdag: 9.00 – 17.30u
  • Donderdag: 9.00 – 17.30u
  • Vrijdag: 9.00 – 17.30u
  • Zaterdag: 8.00 – 15.00u

Graag tot snel!

Kortom, er zijn vele mogelijkheden voor uw kapsel bij Hairfantasy, of u nu voor een uitgebreide behandeling gaat of slechts de puntjes wilt laten bijknippen. Maak nu een afspraak door ons te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier en kom gezellig samen met uw kind(eren) naar de kinderkapper in Bussum en omstreken.

   Kapsalon ’t Gooi     Contact  hairfantasy.nl