Kapper Naarden vesting

Welkom bij de kapper in Naarden Vesting

Hairfantasy is een allround kapsalon in Naarden Vesting. Wij staan klaar voor zowel dames, heren als kinderen en zorgen er graag voor dat u zich direct thuis voelt in onze salon. Wij vinden het belangrijk om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te geven. U kunt er dus op rekenen dat wij uitgebreid de tijd voor u nemen. Wel raden wij aan om even een afspraak te maken, zodat u zeker bent van een plekje!

Ontdek onze veelzijdigheid

Wanneer u onze website bekijkt of onze salon binnenloopt, zult u direct merken dat wij van alle markten thuis zijn. Niet alleen wassen, knippen en föhnen behoort tot de mogelijkheden. Ook permanenten, watergolven, opsteken en vlechten is mogelijk. Gaat u binnenkort trouwen en wilt u uw kapsel graag aan een specialist overlaten? Kies dan voor de kapper in Naarden Vesting en u hoeft zich geen zorgen meer te maken. Wij zullen diverse kapsels uitproberen en luisteren aandachtig naar uw wensen. Dit resulteert in een prachtig kapsel op uw grote dag.

Kapper Naarden vestingMaak een afspraak

Wilt u een compleet nieuw kapsel? Of wilt u enkel de puntjes laten bijknippen? Wat uw wensen ook zijn, wij staan dagelijks klaar om deze voor u te realiseren. Maak dus nu een afspraak door te bellen, dan zien wij u graag terug in onze salon. U kunt bij de kapper in Naarden Vesting gratis parkeren, er is meestal voldoende parkeerruimte.

   Contact  hairfantasy.nl